h1

timmar hit och dit

april 3, 2013

 

img236

Alltså…

…det här med Tiden!

Att timmarna måste byta plats två gånger om året.

Det blir ju så krångligt.

Måste fram med mejslar och tejp.

Blir trött på fel ställen.

Var sätter jag Vargtimmen

och Ödestimmen?

Alla Viktiga timmar.

och dom där Blå.

Mittemot eller bredvid?

 

CYNDI

Annonser

9 kommentarer

 1. Javisst är det krångligt med den där fjuttiga timmen. Om man nu måste envisas med vinter- och sommartid vore det förstås mycket smidigare om man tog i rejält och lät 24 timmar försvinna på våren, å så får man tillbaks dom allihopa på hösten.


  • Men Jernis!! Det är väl på hösten dom där timmarna ska bort. Ta bort en massa hösttimmar och plocka dit fler på våren för då är det så mycket som ska hinnas och målas och fikas. Ta bort jultimmarna och ersätt med några sköna junikvällar. Det blir finfint. Fixar du det Jernis?


   • Nja, nån Einstein är jag ju inte precis, så det vet i fan om jag klarar det. Fast mitt 24 timmars-förslag funkar till hälften i alla fall, Exempelvis skulle vi 4 september få det sköna sensommarväder som vi nu tvingas avnjuta redan 3 september. Hösten skjuts helt enkelt upp en hel dag! Baksidan av medaljen är att det gör våren också.


 2. hej Cyndi, åh så fint du ritat. Snyggt! ja dessa viktigaste timmar var gör man av dem har funderat på det jag med,,svårt fall ser ingen bra lösning på det man blir trött och rädd på fel tid hela sommaren nu.


  • Gomorron Filifjonkan! Vi tar bort räddtimmar och tröttimmar och blåstimmar behöver vi inte heller. Blåtimmar behåller vi och vargtimmar också :-)Jag har mössa som går ner över öronen och den blåser knappast av. Jag har nog för stora öron 😉


 3. Morrn Cyndie, Skrattar gott åt j kommentaren här ovanför 24 timmar var ett förslag om det skall vara nåt och ja varför inte. ha det så bra i solen idag men håll i mössan din..


 4. Hej Cyndie…tippar av lite begagnad tid i din burk,,tack,,hihi bra med stora öron kanske kan man göra sina större modelllera kanske,,så sitte rmössan kvar. malou tyckte jag skulle använda en sjalett den knyter man ju fast,,,hihi modell påskkärring du vet. Nåja jag har andra nu är den torr alla fall så jag skall puffa upp den lite bara så är det ok.
  Ha en bra dag där du är,


  • Å tack för begagnad tid Filifjonkan.
   Det kan jag behöva 🙂
   Min räcker inte riktigt till.


 5. Jernis! Uppskjutningar är ju alltid kul.
  Vi får fixa en vårraket att skjuta upp helt enkelt.
  Med besättning 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: